Skip to main content

GROEPRESERVERING

Zoek contact als je met een groep wilt eten

Hoe werkt het?

Voor groepen van 10 personen of meer bieden wij samengestelde groepsmenu’s aan, bestaande uit 2 of 3 gangen. Bij het reserveren kan de gewenste menukeuze worden aangegeven. Indien er speciale dieetwensen zijn of als er items ontbreken op het menu, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om hieraan tegemoet te komen.

De prijzen van de groepsmenu’s zijn per persoon en exclusief drankjes. Bij het maken van een groepsreservering dient er een aanbetaling te worden gedaan, die uiteraard van de uiteindelijke rekening zal worden afgetrokken.

Om ervoor te zorgen dat wij jullie optimaal van dienst kunnen zijn, vragen wij bij veel groepsreserveringen om vooraf de gerechtvoorkeuren door te geven via e-mail. Hierdoor kan onze keuken zich goed voorbereiden op jullie komst en kunnen wij jullie een uitstekende ervaring bieden.

Om te reserveren voor een groep, klik je op de reserveerknop en selecteer je het gewenste aantal personen. Vervolgens verschijnt er een ticket dat gereserveerd kan worden. Vul alle gegevens in en geef in de notities van de reservering aan welk groepsmenu je wilt bestellen. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief bevestigd.

Als je nog vragen hebt, kun je het beste contact met ons opnemen via e-mail.

Direct reserveren