Maandag – Zondag
11:00 – 0:00
Midden in het centrum van Amsterdam, in de bruisende Reguliersdwarsstraat, zit zomaar een klein stukje Italië. Bij restaurant Il Primo serveren we de authentieke smaken van het zonnige zuiden. Op de uitgebreide kaart staan traditionele pizza’s en pasta’s, en veel ambachtelijke gerechten, zoals saltimbocca, lasagna en risotto. Uiteraard vergezeld door smaakvolle, Italiaanse wijnen. De vriendelijke bediening en de warme inrichting maken de mediterrane sfeer compleet, waardoor een bezoek aan Il Primo altijd als een kleine vakantie voelt. Kortom, hier proef je het échte Italië. En heb je wat bijzonders te vieren? Het restaurant kan ook worden afgehuurd voor feesten en privédiners, stuur daarvoor gewoon een aanvraag via het reserveringsformulier!
ON REQUEST WE HAVE GLUTEN-FREE OPTIONS
ANTIPASTI
FOCACCIA
Pizzabodem met knoflook en Italiaanse olijfolie
Garlic bread with italian olive oil
BRUSCHETTA AL POMODORO
Bruschetta belegd met tomaten, rode ui en basilicum
roasted bread with tomatoes, red onion and basil
BRUSCHETTA MISTA
Gemengde bruschetta
Mix of bruschetta
FUNGHI TRIFOLATI
Gepakken champignons met knoflook en witte wijn
Fried mushroom with garlic and white wine
ANTIPASTO VEGETARIANO
Vegetarsche antipasto
Grilled vegetables
PARMIGIANA DI MELANZANE
Gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella uit de oven
Grilled eggplant with tomato and mozzarella from the oven
ARANCINO ALLA SICILIANA
Gefrituurde risotto rijst balletje met gehakt en mozzarella
Fries risotto rice ball filled with minced meat and mozzarella
CARPACCIO DI MANZO
Dungesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
Thinly sliced beef with parmesan cheese, pine nuts and rocket lettuce
VITELLO TONNATO
Dungesneden kalfsvlees met een romige tonijnsaus
Sliced veal covered with a creamy tuna sauce
MOZZARELLA IN CORROZZA
Mozzarella in een krokant jasje
Mozzarella in a crispy jacket
CALAMARI FRITTI
Gefrituurde inktvisringen
Fried squid
ANTIPASTISSIMI DELLA CASA (2 OF 3 PERSONEN)
Proeverij van verschillende Italiaanse delicatessen
Tasting of various italian delicacies
BURRATA DI ANDRIA, PRSCIUTTO CRUDO E POMODORINI
Burrata van Andria met parmaham, cherry tomaat en D.O.P. olijfolie
Burrata from Andria with cherry tomatoes, parmaham and D.O.P. olive oil
ZUPPA DEL GIORNO
Soep van de dag
Soup of the day
INSALATE
INSALATA MISTA
Gemengde salade
Mixed salad
INSALATA DI RUCOLA
Rucola salad met parmezaan kaas en peer
Rocket salade with parmisan cheese and pear
INSALATA CAPRESE
Verse buffalo mozzarella, tomaten en basilicum
Fresh buffalo mozzarella, tomatoes and basil
TRICOLORE
Avocado, buffalo mozzarella en tomaten
Avocado, buffalo mozzarella and tomatoes
INSALATA ALLE NOCI
Gemengde salade met geitenkaas, cherry tomaten, rucola, walnoten, pijnboompitjes en honing
Mixed salad with goat cheese, cherry tomatoes, rocket, walnuts, pine nuts and honey
INSALATA DI CESARE
Gemengde salade met kip, cherry tomaten, rucola, avocado en cesar saus
Mixed salad with chicken, rocket, avocado and cesar sauce
RISOTTI
RISOTTO AI FUNGHI
Risotto met een mix van porcini, champignons en witte wijn
Risotto with mixed porchini, mushrooms and white wine
RISOTTO ALLO ZAFFERANO
Risotto met ui, saffraan en witte wijn
Risotto with onions, saffron and white wine
RISOTTO GAMBERETTI E ASPARAGI
Risotto met garnalen en groene asperges
Risotto with prawns and green asparagus
Minimum preparation time for risotto is 20 minutes!
AL FORNO
LASAGNA CLASSICA
De klassieke lasagne met rundergehaktsaus
Rich meat and tomato ragout
LASAGNA GORGONZOLA
Rijke vlees/tomaten ragout met gorgonzola kaas
Rich tomato and meat ragout with gorgonzola cheese
PIZZA
MARGHERITA
Tomatensaus en mozzarella
Tomato sauce and mozzarella
NAPOLETANA
Tomatensaus, mozzarella, ansjovis en olijven
Tomato sauce, mozzarella, anchovy’s and olives
PICCANTE/SALAMI
Tomatensaus, mozzarella, pikante salami en pikante pepers
Tomato sauce, mozzarella, spicy salami and spicy peppers
CAPRESE
buffalo mozzarella, cherry tomaten en pesto
buffalo mozzarella, cherry tomatoes and pesto
HAWAII
Met tomaten, mozzarella, ham en ananas
With tomatoes, mozzarela, ham and pineapple
PROSCIUTTO E FUNGHI
Tomatensaus, mozzarella, ham champignons
Tomato sauce, mozzarella, ham and mushrooms
DELL\’AMORE
Tomatensaus, mozzarella, ham en salami
Tomato sauce, mozzarella, ham and salami
QUATTRO STAGIONI
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, champignons en artisjokken
Tomato sauce, mozzarella, ham, salami, mushrooms and artischokes
QUATTRO FORMAGGI
Tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, scamorza en Parmezaanse kaas
Tomato sauce, mozzarella, gorgonzola, scamorza and parmezan chesses
VEGETERIANA
Tomatensaus, mozzarella, verschillende gegrilde groenten en rucola
Tomato sauce, mozzarellam various grilled grilled vegetables and rucola
TONNO E CIPOLLA
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, ui, kappertjes en rucola
Tomato sauce, mozzarella, tuna, onion, capers and ricola
PROSCIUTTO CRUDO E CHERRY TOMATO
Tomatensaus, mozzarella, Parmaham, Parmezaanse kaas en rucola
Tomato sauce, mozzarella, prosciutto crudo, parmesan cheese and rucola
CALZONE
Dubbelgevouwen pizza Double folded pizza
GAMBERI E PESTO
Huisgemaakte pesto, mozzarella, garnalen en cherry tomaten
Homemade pesto, mozzarella, prawns and cherry tomatoes
PIZZA POPEYE
Tomatensaus, mozzarella, verse blad spinazie en ricotta
Tomato sauce, mozzarella, fresh spinach and ricotta
SALSICCIA SPECIAL
Tomatensaus, mozzarella, salsicca, aardappels met rozemarijn en porchini creme
Tomato sauce, mozzarella, salsicca, potatoes with rosemery and porchini creame
PASTA
SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO
Spaghetti met Olijfolie, knoflook, peterselie en pikante pepers
Spaghetti with Olive oil, garlic, parsley and fresh chilli
PENNE ALL’ARRABBIATA
Penne met tomatensaus en spaanse pepertjes
Penne with tomatoesauce and chilli pepper
PENNE AI 4 FORMAGGI
Penne met 4 soorten kaas
Penne with 4 varieties of cheese
PENNE CON GAMBERETTI E ASPARAGI
Penne met garnalen en groene asperges
Penne with shrimps and green asparagus
PENNE BROCCOLI E SALSICCIA
Penne met broccoli en Italiaanse worst
Penne with broccoli and Italian sausage
TAGLIATELLE ALLA BOLOGNESE
Tagliatelle huisgemaakte bolognesesaus
Tagliatelle homemade bolognese sauce
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Spaghetti met Spek, ei, witte wijn en Parmezaanskaas
Spaghetti with Bacon, egg, white wine and parmesan cheese
TAGLIATELLE ALLA PAESANA
Met Gebakken kip, eekhoorntjesbrood, gestoofd in een romige wittewijnsaus
With Grilled chicken, porcini mushrooms simmered in a creamy white wine sauce
TAGLIATELLE BURRATA, SPINACI E TARTUFO
Tagliatelle met Burrata, spinazie en truffel
Tagliatelle with Burrata, spinich and truffle
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
Spaghetti met kokkels en wittewijnsaus
Spaghetti with clams and white wine sauce
TAGLIATELLE AL SALMONE E FINOCCHIETTO SELVATICO
Tagliatelle met zalm in een romige wittewijnsaus
Tagliatelle with salmon in a creamy white wine sauce
TAGLIATELLE AL FILETTO DI MANZO E TARTUFO
Tagliatelle met stukjes ossenhaas in een witte wijn en zwarte truffelsaus
Tagliatelle wit pieces of tenderloin in a white wine and black truffle sauce
PENNE AL PESTO
Penne met huisgemaakte pesto
Penne with homemade pesto
TAGLIATELLE MELANZANE RICOTTA AL PROFUMO D’ARANCIA
Met gebakken aubergine, knoflook en verse ricotta van Caserta, met sinaasappelschil
Tagliatelle with fried eggplant, garlic and fresh ricotta from Caserta with orange peel
RIGATONI ALL’ AMATRICIANA
Rigatoni met rode uien, spek, pikante peper en tomatensaus
Rigatoni with red onions, bacon, spicy peppers and tomato sauce
GNOCCHI ALLA SORRENTINA
(possono essere serviti con tutte le salse)
Aardappel gnocchi met buffel mozzarella en tomatensaus
Potato gnocchi with buffalo mozzarella and tomato sauce
(can be prepared with any other sauce)
PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI SERVITI CON BURRO E SALVIA
Gevulde pasta met ricotta kaas en spinazie met boter, salie en Parmezaanse kaas
Filled pasta with ricotta cheese and spinach with butter, sage and parmesan
TAGLIATELLE NERE ALLO SCOGLIO
Zwarte tagliatela met zeevruchten mix
Black tagliately with seafood mix
SPAGHETTI CON GAMBERONI AL PROFUMO DI BRANDY
Spaghetti met grote Garnalen op smaak gebracht met Brandi
Spaghetti with Big Shrimp, cooked in perfume of Brandi
CARNE
POLLO ALLA GRIGLIA
Gegrilde kipfilet
Grilled chicken breast
DADOLATA DI POLLO CON VERDURE
Kip met tomatensaus en vegetarische (spaanse pepertjes)
Chicken with tomato sauce and vegetables (chili peppers)
SCALOPPINA MILANESE
Gepaneerd kalfsvlees
Breaded veal
SCALOPPINA AL LIMONE
Kalfsvlees met citroensaus
Veal with lemon sauce
SCALOPPINA PARMIGIANA
Kalfsvlees met aubergines en mozzarella kaas
Veal with eggplant and mozzarella cheese
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Kalfsvlees met prosciutto San Daniele
Veal with Italian ham from San Daniele
ENTRECOTE ALLA GRIGLIA
Gegrilde entrecote
Grilled entrecote
TAGLIATA DI MANZO CON SALSA ALLA BIRRA E PATATE ARROSTO
Argentijnse ossenhaas met bier saus en geroosterde aardappelen
Argentine beef with beer sauce and roasted potatoes
FILETTO DI MANZO AL PEPE VERDE
Ossenhaas met groene pepersaus
Tenderlion steak with green pepper sauce
COSTOLETTE DI AGNELLO CON MOSTARDA AL MIELE, POLENTA FRITTA E ZOLA
Lamsrack met huisgemaakte honing-mosterd saus, gefrituurde
Polenta en zoete gorgonzola
Rack of lamb with homemade honey-mustard sauce, fried Polenta and sweet gorgonzola
PESCE
TRANCIO DI SALMONE AL CARTOCCIO
Zalm uit de oven
Salmon from the oven
BRANZINO ALLA GRIGLIA E ROSMARINO
Gegrilde zeebaars
Grilled sea bass
MISTO DI MARE
Vispotje met garnalen, calamari, mosselen en vongole
Fish stew with prawns, calamari, mussels and clams
GAMBERONI ALL \’AGLIO
Grote garnalen met knoflook, cherry tomaatjes en een vleugje pikante pepers
Large shrimps with garlic, cherry tomatoes and spicy peppers
We only work with daily fresh meat and fish.
Wij werken alleen met dagelijks vers vlees en vis
DOLCI
DAMA BIANCA
Vanille-ijs met chocoladesaus
Vanilla ice cream with chocolate sauce
PANNACOTTA AI FRUTTI DI BOSCO
Italiaanse vanillepudding met zacht fruit saus
Italian vanilla pudding with wild berries sauce
TIRAMISU
De klassieker onder de Italiaanse desserts
Homemade tiramisu
CAFFÉ FREDDO
Koffie met vanille-ijs en slagroom
Coffee with vanilla ice-cream and whipped cream
FANGO DAL CIELO
Warm chocolade cakeje met een gesmolten chocolade vulling
Chocolate fondant
SCROPPINO
Dessertcocktail met citroensorbetijs, limoncello en prosecco
Cocktail of lemon sorbetice, limoncello and prosecco
GELATO “IL PRIMO”
Ijs met divers soorten fruit en slagroom
Icecream with fruit and whipped cream
CALZONE ALLA NUTELLA
Minipizza met Nutella en haelnoten
Minipizza with nutella and hazelnuts
FORMAGGI MISTI
Italiaans kaasplankje
Mix of italians cheese
Bresaola della valtellina con rucola e parmigiano
Bresaola uit Valtellina met rucola en parmezaanse kaas
Bresaola from Valtellina with rucola and parmesan cheese
Carpaccio di polipo con sedano e patate
Carpaccio van octopus met selderij en aardappelen
Octopus carpaccio with celery and potatoes
Ravioli al nero di seppia ripieni di salmone e gamberoni
Ravioli van zwarte inktvis gevuld met zalm en garnalen
Black squid ravioli stuffed with salmon and prawns
agliolini freschi con verdure di stagione e baby calamari
Verse tagliolini met seizoensgroenten en babyinktvissen
Fresh tagliolini with seasonal vegetables and baby squids
Linguini all astice
Linguini met kreeft
Linguini with Lobster
Tagliata di manzo con rucola, parmigiano e tartufo
Gesneden biefstuk met rucola, parmezaan en truffel
Sliced beef steak with arugula, parmesan and truffel
Filetto di manzo al tartufo con mousse di patate e spinaci freschi
Ossenhaas met zwarte truffel, aardappelmousse en verse spinazie
Beef tenderloin with black truffel, potato mousse and fresh spinach
Tris di bruschettine con: Crema di basilico e noci, carciofi e rucola, melanzane sesamo ed erbette
Bruschetta trio met:
Basilicum room en walnoten, artisjok, rucola, aubergines, sesam en kruiden
Bruschetta trio with:
Basil cream and walnuts, artichoke and arugula, eggplants, sesam and herbs
Tartare di caponata siciliana e formaggio
Siciliaanse caponata tartaar en kaas
Sicilian caponata tartare and cheese
Pizza con caponata Siciliana
Pizza met Siciliaanse caponata (groenten ragu)
Pizza with Sicilian caponata (vegetable ragu)
Panzerotti agli spinaci
Halve maan verse pasta gevuld met spinazie
Fresh pasta halfmoon filled with spinach
Ravioli broccoli e mandorle
Verse ravioli gevuld met broccoli en amandelen
Fresh ravioli filled with broccoli and almonds
Tiramisu
Tiramisu
Pannacotta ai frutti di bosco
Pannacotta met bosvruchten
Pannacotta with forest fruits
MOJITO
Cocktail met Munt, limoen, suiker, sodawater en rum
Cocktail with lime, sugar, soda water and rum
CAPIRINHA
Cocktail met limoen, suiker en Cachaca
Cocktail with lime, sugar and Cachaca
DAIQUIRI
met rum, limoensap, suiker en aardbei of banaan
Cocktail with rum, limejuice, sugar and strawberry ore banana
PINA COLADA
Cocktail met rum, suiker en kokosmelk
Cocktail with rum, sugar and coconut milk
VINI ROSSI
POGGIO AL CASONE CHIANTI RISERVA CASTELLANI
Deze wijn wordt uit een strikte selectie van de Sangiovese en Canallo druiven gemaakt. De smaak van kersen en de soepele struktuur maakt dat deze wijn perfect te combineren is met roos vlees, pizza en pasta.
Our Riserva is produced in the best vintages with a selection of Sangiovese grapes produced in Poggio al Casone Estate. After the vinification conducted following the traditional method, the wine is filtered and stored at constant temperature in Slavonian oak casks for a minimum period of 24 months.
BARBERA D\’ALBA D.O.C ENRICO SERAFIN
Intense robijn rood als jonge, zonwering in granaat rood met de leeftijd. Heady, alcohol – rijke en geconcentreerd en toch elegant, met hints van kersen, bessen en kruiden . Droge, volle smaak met aantrekkelijke zuurgraad getemperd door vat conditioning.
Intense ruby red when young, shading into garnet red with age. Heady, alcoholrich and concentrated yet elegant, with hints of cherries, currants and spices. Dry, full-bodied palate with attractive acidity tempered by cask conditioning.
VALPOLICHELLA RIPASO NOVARE
Villa Novare Albion is een zeer bijzondere rode wijn, waarop het wijnhuis Bertani terecht trots kan zijn. Deze wijn heeft een zeer volle en geconcentreerde smaak. De geur is intens en elegant met mooie nuances van onder andere vanille en fruit.
With its violet red colour, Valpolicella Classico has intense notes of blackcurrant, plum, raspberry, black cherry and spice. On the palate, the wine has a good, fresh attack followed by good balance between acidity, sweetness and body.
CANNONAU DI SARDEGNA RISERVA D.O.C
Heldere robijnrode kleur, met paarse tinten, de aroma\’s projecteren rijpe rode bessen, metinbe – grip van aardbei en frambozenjam. In de mond, koffie, specerijen en kruiden, met inbegrip van een geur van viooltjes, pruimachtig fruitsmaken en aristocratische eiken boventoon. Volle, ronde, fruit naar voren, klantvriendelijke smaakprofiel . Eiken in de leeftijd van twee jaar in grote Slavische vaten met een aantal extra maanden in de fles. Medium-bodied voor voedsel – vriendelijke matchings.
Bright ruby color, with purple hues, the aromas project ripe red berry, including strawberry and raspberry jam. In the mouth, coffee, spices and herbs, including an aroma of violets, plummy fruit flavours and aristocratic oak overtone. Full, round, fruit forward, consumer friendly taste profile. Oak aged for two years in large Slavonian casks with several additional months in the bottle. Medium-bodied for food-friendly matchings.
CHIANTI CLASSICO RISERVA DI FAMIGLIA CECCHI
Gemaakt van Sangiovese en andere druiven, Deze wijn is intens robijnrood gekleurd. Het aroma onthult brede tonen van rijp fruit en specerijen. Deze wijn heeft een elegante structuur en gaat goed samen met geroosterd vlees, wild en kazen.
The Chianti Classico Riserva di Famiglia (Family Reserve) is certainly Cecchi’s most representative wine. Produced only in those years when the grapes reach the quality for a Chianti Classico Riserva, this wine comes from the Castellina in Chianti area. The vineyards are situated at an average altitude of 250 metres above sea level. The Sangiovese is the main vine of this wine and is ac – companied by other red grapes. The fermentation process is carried out in small capacity steel containers. The ageing instead takes place partly in oak barrels and in barrique casks of French oak. This is followed, as required by the regulations, by a period of refinement in the bottle.
AMARONE CLASSICO VALPOLICELLA SARTORI
Deze wijn is robijnrood gekleurd. Een complexe wijn met een bloemig bouquet, aroma ́s van amandel en specerijen, volle smaak, zacht en rijk maar niet te zwaar. Deze Amazone is goed te combineren met wild, gegrild vlees, stoofpotten en rijpe kazen.
The grapes of the “Corte Brà” estate are carefully selected, put into small plastic crates and dried in well ventilated rooms for about 3-4 month. When the best grade of dryness is reached, the grapes are selected again. Only the best grapes are used for the production of this wine. The fermentation in temperature controlled stainless steel tanks lasts for about 30 days to develop the optimal level of alcohol. After a period in concrete tanks, where it undergoes Malolactic Fermentation, the wine is aged in medium- and small-sized oak casks for about 4 years. After bottling the wine refines for at least 6 months. Ruby in colour; ripe fruit aromas, with notes of blackcurrant, raspberry, and dried herbs; full bodied on the palate with rich fruit flavours, bright acidity, and a lingering finish.
BRUNELLO DI MONTALCINO D.O.C
De geur van deze diep robijnrode Brunelli di Montalcino is krachtig, rijkgeschakeerd met nuances van vanilla, drop en rijp fruit. De smaak is vol, robuust, maar tevens elegant en zeer goed gestructureerd. De afdronk is aanhoudend en fraai., Korton het zijn eigenschappen die deze wijn ook geschikt maken voor opleg. Een excellente wijn bij mooie vleesgerechten, klassieke Italiaanse specialiteiten en stevige kazen.
One of the most sought after wines from Montalcino, Montosoli is consistently a blockbusterred. Its intense ruby red color tends towards elegant garnet with age. On the nose, it shows a complex personality with a delicious blend of black cherry, raspberry, violet, licorice, vanilla and black pepper. Extremely enticing, opulent and elegant on the palate, with a warm, long-lasting finish, Montosoli is a wine for special occasions.
VINI BIANCHI
LUISA PINOT GRIGIO
Deze heerlijke wijn heeft aroma ́s van appeltaart, crème karamel. Met een smaak vol van rijp fruit en een lichte toffee nasmaak, gevolgd door een krachtige afdronk. Heerlijk bij voorgerechten op basis van vis, droge pastagerechten, gestoomde vis of koud wit vlees.
Bright straw-yellow colour. The scent is reminiscent of crusty bread, acacia blossoms and ripe tropical fruits. The vinification in white, the almost complete absence of sulphuric acid and the surveillance of the temperature of fermentation result in a fruity, complete and fascinating wine of elegant freshness.
SOAVE CLASSICO SARTORI
Deze wijn van Sartori is helder en fonkelend bleekgeel met een ietwat witte kleur, bestaande uit 100% Garganega druiven. In de neus een lekkere droge kalkachtige fruitige neus de sappigheid van meloen en limoen met hints van frisse citroen als ondertoon. Een medium volle body loopt door in een brede afdronk met wat mineralen. Een lekkere doordrinker die heerlijk is als aperitief of bij salades en vis.
A nice dry chalky fruity nose with juiciness of melon and lime with hints of fresh lemon and undertones. A medium-full body continues in a broad palate with some minerals. A tasty drink that is delicious as an aperitif or with salads and fish
VERDICCIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSICO D.O.C
Deze wijn is strogeel me jade tinten, bestaande uit de Verdiccio druif. De wijn is intens door de toevoeging van perzik, appel, rozen. de smaak is verfrissend met een aangename bittere amandel afwerking. Geen Wijn & Spijs voorkeur.
Pale straw in color with faint jade hues, Titulus has an intense bouquet of peaches and apples with a hint of roses. On the palate the wine is clean, with refreshing acidity and a hint of bitter almond in the finish so typical of the Verdicchio grape.
GAVI DI GAVI ENRICO SERAFINO D.O.C
Deze wijn strogeel (met groene accenten), bestaande uit de Cortese druif. De wijn is onderscheidend, heeft een subtiele geur, zacht, geurig bloemig in de mond, een aantrekkelijke body en een zure frisheid. Deze wijn komt het beste tot zijn recht als het jong gedronken wordt. Past goed bij Vis, risotto ́s en wit vlees.
Piedmont – Municipality of Gavi: the Cortese grape flourishes in the gentle hill country of this compact territory, encouraged by favourable locations and the mild climate. After soft-crushing of the grapes, fermentation takes place in temperaturecontrolled stainless steel tanks. Pale straw yellow with greenish highlights. Distinctive, subtle fragrance lifted by florality. Soft and fragrant on the palate, with attractive body. Appealing savouriness and freshness.
VINI DELLA CASA
ROSSO
MONTEPULCIANO, BARONE, MONTELLA
BIANCO
TREBBIANO, BARONE, MONTELLA
ROSATO
BARONE, MONTELLA
VINI SPUMANTE
LAMBRUSCO BIANCO E ROSSO
Een mousserende wijn die vooral tijdens de zomermaanden koel geserveerd wordt en zorgt voor een bruisende en aangename afdronk.
It has a great versatility, it can be served as an aperitif.
PROSECCO DI CONEGLIANO D.O.C
De kleur is licht, helden en sprankelend. Het bouquet is als een schaal vol vers geplukt fruit. De smaak is vol en harmonieus met een ondertoon van amandelen. Deze wijn is een eigentijds aperitief.
It is a very delicate and fruity wine with a hint of apple. It is excellent as an aperitif.
VINI ROSATO
SELLA & MOSCA ROSATO 2013, ALGHERO
Deze wijn is voorzien van Rainier kersen, roze pompelmoes en pruimen. Medium lichte body met een goede zuurgraad en een lange lengte.
This wine features Rainier cherry, pink grapefruit and plums. Medium light body with good acidity & a long length
Wist je dat je Il Primo ook helemaal voor jezelf kunt hebben? Van recepties, feesten en bijzondere diners tot zakelijke etentjes en bedrijfsevenementen: bij Il Primo doen we er alles aan om van elke speciale gelegenheid iets écht bijzonders te maken. Vertel ons gewoon via het reserveringsformulier wat je precies in gedachten hebt en wij doen de rest!
Maandag – Zondag
11:00 – 0:00
Reguliersdwarsstraat 13-15
1017 BJ | Amsterdam
test pop up